Bubble Shooter

Spil et gratis spil Bubble Shooter online her på BubbleShoot.dk. Kan du score mange point i vores spil? Prøv nu.

Kan du godt lide at spille Bubble Shooter? Giv os et plus og et like:

Det ville være dejligt hvis du gav os et lille

Hvad er Bubble Shooter

Der er bestemt ingen tvivl om, at Bubble Shooter er et af verdens mest kendte spil. Skaberne bag første version af Bubble Shooter mener, at succesen stammer fra en solid blanding af tre velkendte og værdsatte spil; Tetris, Lines og Pool. Spil det evt. hos Absolutist som opfandt spillet her. Prøv evt. også andre Bubble-spil, som Bubble Struggle, Bubble Trouble og Bubble Spinner.

I alt sin enkelthed går spillet ud på, at fjerne alle boblerne på skærmen, hvilket gøres ved at samle 3 ens bobler. Du kan skyde din bold afsted ved hjælp af et venstreklik på musen. Bubble Shooter er et af verdens mest anerkendte og spillede spil.

Den første version af Bubble Shooter blev udviklet af Absolutist i år 2000 til Windows. Siden dengang er spillet blevet genskabt mere end 100.000 gange af et væld af forskellige spiludviklere - både til PC og Mac, men bestemt også på forskellige mobile platforme såsom, iOS og Android.

Hvordan foregår Bubble Shooter-spillet?

Spillet går i alt sin enkelthed ud på at eliminere alle boblerne på skærmen, hvilket gøres ved at sammensætte dem i grupper af mindst tre bobler, men gerne mange flere. Sværhedsgraden varierer i forhold til længden på spillet, hvilket betyder, at desto længere tid du spiller Bubble Shooter, desto sværere bliver spillet også, men i de fleste tilfælde er dette dog afbalanceret på ganske fornem vis, og spillet kan sagtens vindes.

Hvilken inspiration er der hentet fra Tetris, Lines og Pool?

Som nævnt ovenfor, så er Bubble Shooter inspireret af tre uhyre populære spil; Tetris, Lines og Pool. Nedenfor finder du en uddybende forklaring på, hvilken inspiration, der er hentet hvor.

Tetris: Det er de absolut færreste, der ikke kender til Tetris, og kendingsgraden ved dette spil blev bestemt ikke mindsket, da det blev udviklet som et multiplayer-spil på Facebook. Spillet handler om, at rydde linje efter linje ved at vende brikkerne rigtigt - spillet tabes, hvis hele vinduet bliver fyldt med brikker, hvilket også gør sig gældende i Bubble Shooter.

Lines: Dette er også et kendt og vanedannende spil, der var ét af de første spil til at lancere den idé, at tre ens brikker, bobler el.lign. rydder sig selv. Dette spil handler om, at bytte to brikker rundt blandt et helt vindue med brikker, så tre ens kommer på række. Herefter elimineres de tre brikker.

Pool: Bubble Shooter har implementeret logikken fra Pool, hvor en kugle bliver kastet mod en mur, altid vil have den samme indfalds- og udfaldsvinkel. Denne logik er med til at give en følelse af rummelighed i spillet.